בצלים במילוי אורז ומעדן רימון

    חומרים:

  • 3 כפות מעדן פרי רימון של "דודה ברטה"
  • 8 בצלים בגודל בינוני
  • למילוי:

  • ½ 1 כוסות אורז עגול
  • כוס מים רותחים
  • בצל בינוני קצוץ
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • עגבניה בינונית קצוצה דק
  • 1 כף נענע קצוצה
  • ½ 1 כפיות מלח דק
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית בהרט
  • לסיר:

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2-3 שיני שום פרוסות
  • 2-3 גבעולי טימין / זעתר
  • מלח אטלנטי
  1. בעזרת סכין חדה נעשה חתך עמוק לאורכו של כל בצל עד למרכזו (לא לחצות אותו לשניים). בסיר עם מים רותחים נבשל את הבצלים כ-10 דק' עד לריכוך.
  2. הכנת המילוי:

  3. נשטוף את האורז במים ונסנן.
  4. נקצוץ בצל ונזהיב אותו במעט שמן זית.
  5. נוסיף לבצל אורז וניצוק מים רותחים.
  6. נוסיף תבלינים, עגבניה קצוצה דק, נענע קצוצה, פטרוזיליה ומעדן רימון של "דודה ברטה", נערבב ונבשל כ-10 דקות.
  7. נניח בצד לצינון.
  8. הרכבת הממולאים:

  9. נניח במרכז גלד בצל כף מילוי.
  10. ניצוק שמן זית בסיר בינוני-נמוך / סוטאז׳
  11. נפזר שום פרוס בתחתית הסיר וגבעולי טימין.
  12. נניח בסיר את הבצלים הממולאים בצורה צפופה.
  13. נערבב מים רותחים עם כף מעדן רימון של "דודה ברטה", ניצוק את הנוזלים על הבצלים ונפזר מלח אטלנטי, עלי זעתר וטימין.
  14. נכסה את הסיר ונבשל על להבה בינונית כ-30 דקות.
  15. נכניס את הסיר לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ונאפה 40-50 דקות.
מעדן פרי רימון ללא תוספת סוכר
מעדן פרי רימון ללא תוספת סוכר
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00

נגן וידאו

שעות פעילות חנות המפעל בחגי תשרי 2024

יום רביעי (ערב ראש השנה) – 2.10.24
החנות פתוחה עד השעה 14:00

יום חמישי – שישי (חג ראש השנה) – 3-4.10.24
החנות סגורה

יום שישי (ערב יום כיפור) – 11.10.24
החנות פתוחה עד השעה 12:00

יום רביעי (ערב סוכות חג ראשון) – 16.10.24
החנות פתוחה עד השעה 14:00

יום חמישי (סוכות חג ראשון) – 17.10.24
החנות סגורה

יום רביעי (ערב שמחת תורה) – 23.10.24
החנות פתוחה עד השעה 14:00

יום חמישי (חג שמחת תורה) – 24.10.24
החנות סגורה

יום ראשון – 27.10.24
החנות סגורה