עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק

  • מעדן פרי אפרסק של "דודה ברטה"
  • 220 גרם חמאה
  • 250 גרם (2 כוסות) קמח כוסמין מלא
  • 40 גרם אגוזי לוז טחונים
  • 150 גרם (¾ כוס) סוכר קנים אורגני
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ¼ כפית מלח
  1. במיקסר עם וו גיטרה נעבד חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
  2. נוסיף ביצה ותמצית וניל, ונעבד עד שהם נטמעים בחמאה.
  3. נוסיף קמח ואגוזי לוז טחונים ונעבד במינימום תנועות רק עד שנוצר בצק.
  4. נוציא את הבצק מהמיקסר ונחלק אותו ל-2.נשטח כל חלק לריבוע נעטוף כל אחד בניילון נצמד. נעביר למקרר לשעה לפחות.
  5. נוציא את ריבועי הבצק מהמקרר, נרדד כל חלק בנפרד בין שני ניירות אפייה מקומחים קלות ליריעה בעובי של ½ ס״מ.
  6. נקרוץ עיגולים בקוטר 2-3 ס״מ.
  7. נסדר את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, נעביר את התבנית למקרר ל-15 דקות לפחות.
  8. נוציא את תבנית העוגיות מהקירור ונעביר לתנור החם. נאפה כ-10 דקות, עד שהן מתחילות להזהיב בקצוות. נוציא מהתנור ונניח לעוגיות להצטנן.
  9. נמלא שק זילוף במעדן פרי אפרסק של "דודה ברטה", נזלף תלולית מעדן על עוגייה ונסגור עם עוגייה נוספת. אפשר לפדר באבקת סוכר.
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00