סלמון בטריאקי רימון ולימון בתוספת בטטה ופלפלים

  • רוטב טריאקי רימון של "דודה ברטה"
  • 6 פילטים של סלמון נקיים מעצמות
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות בגודל 2×2 ס"מ
  • 3 פלפלים צבעוניים חתוכים גס
  • ½ צרור כוסברה
  • 2 כפיות רוטב סויה
  • 2 לימונים
  • כוס מים
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שומשום קלוי
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 ענף רוזמרין
  1. נסדר בטטה ופלפלים בתבנית עם נייר אפייה, נערבב עם 2 כפות שמן זית, מעט מלח, פלפל שחור וממש מעט רוזמרין ונאפה 25 דקות עד שהבטטה משחימה והפלפלים רכים, נוציא מהתנור ונשאירו דולק.
  2. נערבב בקערה בקבוק רוטב טריאקי רימון של "דודה ברטה" עם לימון סחוט, סויה, 2 כפות שמן זית וחצי כוס מים.
  3. בתבנית חדשה עם נייר אפייה נסדר את הפילטים ונמזוג מעל את תערובת הנוזלים. ניתן מנוחה כ-5 דקות לספיגת טעמים.
  4. נוסיף מעט מלח ונאפה 10-12 דקות.
  5. נסדר על צלחת הגשה את הדג לצד הירקות ונגיש עם סירות לימון.
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00