סטייק אנטריקוט ברוטב בצל ויין אדום לצד הום פרייז

  • רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה"
  • קילו אנטריקוט איכותי פרוס ל-4 סטייקים במשקל 250 כל אחד
  • פלפל
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה מקולף וחתוך לקוביות
  • ענף טימין
  • ענף רוזמרין
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קלופות
  • 3 כפות שמן זית
  • שמן קנולה – לטיגון עמוק
  • כוס מים
  1. נערבב קוביות תפודים, ½ בקבוק רוטב צ'ילי ושום ו-½ בקבוק רוטב דבש שום של "דודה ברטה", ½ כוס מים ו-3 כפות זמן זית.
  2. אפשרות 1: נעביר לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25-35 דקות, עד לקבלת קרמול.
    אפשרות 2: נטגן בשמן עמוק עד השחמה ולאחר מכן נקפיץ עם הרטבים.
  3. למחבת רחבה נמזוג חצי בקבוק רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה", נוסיף חצי כוס מים ונצמצם כחמש דקות, נוסיף קורט מלח.
  4. נחתוך את הסטייקים לרצועות, נסדר על צלחת הגשה ונמזוג מעל את הרוטב המצומצם בעודו חם.
  5. נגיש לצד הום פרייז.
רוטב יין בצל לבישול בבקבוק
רוטב יין בצל לבישול בבקבוק
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00