כרעי עוף ברוטב טריאקי רימון על מצע אורז צהוב

  • רוטב טריאקי רימון של "דודה ברטה"
  • 1.5 ק"ג כרעי עוף נקיים
  • 2 כוסות אורז יסמין
  • 1 עלה דפנה
  • ½ כפית כורכום
  • 3 כוסות מים רותחים
  • מיץ מלימון אחד
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 חופן שקדים קלויים
  • 1 כפית מלח
  1. בתבנית עם נייר אפייה נסדר כרעיים ונערבב היטב עם רוטב טריאקי רימון של "דודה ברטה". נוסיף מעט מלח ונכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40 דקות.
  2. בקלחת נחמם שמן ונוסיף אורז, מלח, עלה דפנה וכורכום, נערבב מעט ולאחר 3-4 דקות נוסיף 3 כוסות מים רותחים, נכסה ונעביר לאש נמוכה.
  3. נבשל 18 דקות ולא נסיר את המכסה עד ההגשה.
  4. כאשר העוף מוכן נוסיף לאורז מיץ לימון ושקדים קלויים, נעביר לצלחת הגשה מתאימה ומעל נניח את הכרעיים.
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00