טופו, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב שזיף רימון וצ'ילי שום

  • רוטב שזיף רימון פיקנטי של "דודה ברטה"
  • רוטב צ'ילי שום של "דודה ברטה"
  • כוס מים
  • חבילת טופו חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול בינוני חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 גזר חתוך לרצועות דקות
  • ½ כרוב חתוך לרצועות דקות
  • ½ קישוא חתוך לרצועות דקות
  • נבטים סינים עבים
  • 4 גבעולי בצל ירוק פרוסים לעיגולים דקים
  • 2 כפיות שומשום קלוי
  • חופן בטנים קלויים שבורים
  • ¼ צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוץ
  • 2 כפות שמן
  • 1 חבילה נודלס / איטריות אורז חלוטה במים
  1. נחמם מחבת או ווק לחום גבוה מאוד ונתחיל להקפיץ כל ירק בנפרד (מקפיצים ומוציאים) וניתן למחבת להתחמם שוב דקה שתיים לפני כל הקפצה, לפי הסדר הבא: בצל 3 דקות, פלפל 3 דקות, גזר 3 דקות כרוב 3 דקות, קישוא 3 דקות, טופו 2-3 דקות ונוציא.
  2. נערבב בקלחת קטנה רוטב שזיף רימון פיקנטי ורוטב צ'ילי שום של "דודה ברטה" עם כוס מים ונביא לרתיחה.
  3. נחמם היטב את המחבת/ווק ונוסיף את כל הירקות, את הנודלס/ איטריות האורז ולבסוף את הטופו.
  4. נמזוג מעל את הרוטב, נקפיץ 2-3 דקות תוך כדי ערבוב ונעביר לקערת הגשה.
  5. נפזר מעל בוטנים, בצל ירוק, שומשום, כוסברה קצוצה ונבטים.
רוטב שזיף רימון פיקנטי לבישול בבקבוק
רוטב שזיף רימון פיקנטי לבישול בבקבוק
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00

נגן וידאו

שעות פעילות חנות המפעל בחגי תשרי 2024

יום רביעי (ערב ראש השנה) – 2.10.24
החנות פתוחה עד השעה 14:00

יום חמישי – שישי (חג ראש השנה) – 3-4.10.24
החנות סגורה

יום שישי (ערב יום כיפור) – 11.10.24
החנות פתוחה עד השעה 12:00

יום רביעי (ערב סוכות חג ראשון) – 16.10.24
החנות פתוחה עד השעה 14:00

יום חמישי (סוכות חג ראשון) – 17.10.24
החנות סגורה

יום רביעי (ערב שמחת תורה) – 23.10.24
החנות פתוחה עד השעה 14:00

יום חמישי (חג שמחת תורה) – 24.10.24
החנות סגורה

יום ראשון – 27.10.24
החנות סגורה