פנקייק פרג מנדרינה תפוז

  • מעדן פרי מנדרינה תפוז של "דודה ברטה"
  • 150 גרם (כוס + כף) קמח כוסמין מלא
  • 2 כפות אבקת שקדים
  • 2 כפות פרג טחון
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • 240 מ״ל (1 כוס) חלב שקדים
  • קורט מלח
  • קליפה מגוררת מ-½ תפוז
  • 3 כפות מיץ תפוזים
  1. נערבב קמח כוסמין, אבקת שקדים ,מלח, פרג טחון ואבקת אפייה בקערה רחבה.
  2. נוסיף ביצה, חלב שקדים, מיץ תפוזים וקליפת תפוז מגוררת ונערבב עד לקבלת בלילה חלקה (חשוב לא לא לערבב יותר מידי).
  3. נחמם מחבת פנקייק מעל להבה בינונית ונשמן במעט שמן זית/ חמאה / חמאת קקאו.
  4. בעזרת כף ניצוק עיגולי פנקייק בינוניים, נמתין כמה שניות שיופיעו בועות על פני הפנקייק ונהפוך. נטגן באותו האופן את כל הבלילה.

נגיש עם ריבת מנדרינה תפוז ״הדודה ברטה״, יוגורט עיזים או קצפת רכה לא ממותקת.

מעדן פרי מנדרינה תפוז ללא תוספת סוכר
מעדן פרי מנדרינה תפוז ללא תוספת סוכר
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00

חנות המפעל תהיה סגורה בתאריכים

24-25 לדצמבר