Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
דלג לתוכן
שעות פתיחה
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
דף הבית
הסיפור שלנו
מדיניות פרטיות
תקני ייצור
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
הסיפור שלנו
הסטנדרטים
יצירת קשר
מתכונים של דודה ברטה
200 Years family recipes
עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק
חזרה למוצרים
מרכיבים ל-25 עוגיות:
מעדן פרי אפרסק של "דודה ברטה"
220 גרם חמאה
250 גרם (2 כוסות) קמח כוסמין מלא
40 גרם אגוזי לוז טחונים
150 גרם (¾ כוס) סוכר קנים אורגני
1 ביצה
1 כפית אבקת אפייה
¼ כפית מלח
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה נעבד חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
נוסיף ביצה ותמצית וניל, ונעבד עד שהם נטמעים בחמאה.
נוסיף קמח ואגוזי לוז טחונים ונעבד במינימום תנועות רק עד שנוצר בצק.
נוציא את הבצק מהמיקסר ונחלק אותו ל-2.נשטח כל חלק לריבוע נעטוף כל אחד בניילון נצמד. נעביר למקרר לשעה לפחות.
נוציא את ריבועי הבצק מהמקרר, נרדד כל חלק בנפרד בין שני ניירות אפייה מקומחים קלות ליריעה בעובי של ½ ס״מ.
נקרוץ עיגולים בקוטר 2-3 ס״מ.
נסדר את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, נעביר את התבנית למקרר ל-15 דקות לפחות.
נוציא את תבנית העוגיות מהקירור ונעביר לתנור החם. נאפה כ-10 דקות, עד שהן מתחילות להזהיב בקצוות. נוציא מהתנור ונניח לעוגיות להצטנן.
נמלא שק זילוף במעדן פרי אפרסק של "דודה ברטה", נזלף תלולית מעדן על עוגייה ונסגור עם עוגייה נוספת. אפשר לפדר באבקת סוכר.
100% רכיבי פרי בתופסת מיצי פירות
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טבעוני
חזרה למוצרים
עוד מהקטגוריה הזו
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
סלט חסות עם ויניגרט אפרסק
סלט חסות עם ויניגרט אפרסק
שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב
א’-ה’ 8:00-18:00
ו’ וערבי חג 8:00-14:00
לקוחות יקרים
יום רביעי – 25.12.24
החנות סגורה עקב חג המולד
עמכם הסליחה - צוות ברטה