נסדר בטטה ופלפלים בתבנית עם נייר אפייה, נערבב עם 2 כפות שמן זית, מעט מלח, פלפל שחור וממש מעט רוזמרין ונאפה 25 דקות עד שהבטטה משחימה והפלפלים רכים, נוציא מהתנור ונשאירו דולק.
נערבב בקערה בקבוק רוטב טריאקי רימון של "דודה ברטה" עם לימון סחוט, סויה, 2 כפות שמן זית וחצי כוס מים.
בתבנית חדשה עם נייר אפייה נסדר את הפילטים ונמזוג מעל את תערובת הנוזלים. ניתן מנוחה כ-5 דקות לספיגת טעמים.
נוסיף מעט מלח ונאפה 10-12 דקות.
נסדר על צלחת הגשה את הדג לצד הירקות ונגיש עם סירות לימון.