Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
דלג לתוכן
שעות פתיחה
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
תפריט
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
תפריט
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
תפריט
דף הבית
הסיפור שלנו
מדיניות פרטיות
תקני ייצור
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
הסיפור שלנו
הסטנדרטים
יצירת קשר
מתכונים של דודה ברטה
200 Years family recipes
סטייק אנטריקוט ברוטב בצל ויין אדום לצד הום פרייז
חזרה למוצרים
מרכיבים:
רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה"
קילו אנטריקוט איכותי פרוס ל-4 סטייקים במשקל 250 כל אחד
פלפל
1 ק"ג תפוחי אדמה מקולף וחתוך לקוביות
ענף טימין
ענף רוזמרין
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קלופות
3 כפות שמן זית
שמן קנולה – לטיגון עמוק
כוס מים
אופן ההכנה:
נערבב קוביות תפודים, ½ בקבוק רוטב צ'ילי ושום ו-½ בקבוק רוטב דבש שום של "דודה ברטה", ½ כוס מים ו-3 כפות זמן זית.
אפשרות 1:
נעביר לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25-35 דקות, עד לקבלת קרמול.
אפשרות 2:
נטגן בשמן עמוק עד השחמה ולאחר מכן נקפיץ עם הרטבים.
למחבת רחבה נמזוג חצי בקבוק רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה", נוסיף חצי כוס מים ונצמצם כחמש דקות, נוסיף קורט מלח.
נחתוך את הסטייקים לרצועות, נסדר על צלחת הגשה ונמזוג מעל את הרוטב המצומצם בעודו חם.
נגיש לצד הום פרייז.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרי טעם מלאכותיים
ללא חומרים משמרים
חזרה למוצרים
עוד מהקטגוריה הזו
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק
עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב
א’-ה’ 8:00-18:00
ו’ וערבי חג 8:00-14:00
נגן וידאו