Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
דלג לתוכן
שעות פתיחה
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
תפריט
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
תפריט
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
תפריט
דף הבית
הסיפור שלנו
מדיניות פרטיות
תקני ייצור
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
הסיפור שלנו
הסטנדרטים
יצירת קשר
מתכונים של דודה ברטה
200 Years family recipes
כרעי עוף ברוטב טריאקי רימון על מצע אורז צהוב
חזרה למוצרים
מרכיבים:
רוטב טריאקי רימון של "דודה ברטה"
1.5 ק"ג כרעי עוף נקיים
2 כוסות אורז יסמין
1 עלה דפנה
½ כפית כורכום
3 כוסות מים רותחים
מיץ מלימון אחד
3 כפות שמן קנולה
1 חופן שקדים קלויים
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
בתבנית עם נייר אפייה נסדר כרעיים ונערבב היטב עם רוטב טריאקי רימון של "דודה ברטה". נוסיף מעט מלח ונכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40 דקות.
בקלחת נחמם שמן ונוסיף אורז, מלח, עלה דפנה וכורכום, נערבב מעט ולאחר 3-4 דקות נוסיף 3 כוסות מים רותחים, נכסה ונעביר לאש נמוכה.
נבשל 18 דקות ולא נסיר את המכסה עד ההגשה.
כאשר העוף מוכן נוסיף לאורז מיץ לימון ושקדים קלויים, נעביר לצלחת הגשה מתאימה ומעל נניח את הכרעיים.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרי טעם מלאכותיים
ללא חומרים משמרים
חזרה למוצרים
עוד מהקטגוריה הזו
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק
עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב
א’-ה’ 8:00-18:00
ו’ וערבי חג 8:00-14:00
נגן וידאו