Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
דלג לתוכן
שעות פתיחה
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
תפריט
דף הבית
הסיפור שלנו
יצירת קשר
הסטנדרטים
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
מוצרים
היכן ניתן להשיג
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
תפריט
היכן ניתן להשיג
מארזי שי ראש השנה 2024 לחברות
תפריט
דף הבית
הסיפור שלנו
מדיניות פרטיות
תקני ייצור
מתכונים של דודה ברטה
מוצרים
חנות הבית זכרון יעקב
היכן ניתן להשיג
הסיפור שלנו
הסטנדרטים
יצירת קשר
מתכונים של דודה ברטה
200 Years family recipes
בריסקט ברוטב בצל ויין אדום
חזרה למוצרים
מרכיבים:
רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה"
2 קילו אסאדו או בריסקט
2 בקבוקי בירה לבנה
2 גזרים
2 גבעולי סלרי
2-3 תפוחי אדמה
2 בצלים
1 קולורבי
1 חבילה פטריות
¼ כוס שמן זית
4 גבעולי בצל ירוק פרוסים לעיגולים דקים
2 כפיות שומשום קלוי
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
5-6 שיני שום
כוס מים
אופן ההכנה:
נחמם תנור ל-200 מעלות.
נרפד תבנית אפייה בשתי שכבות של נייר אלומיניום ומעל נייר אפייה.
נניח את הנתח הנבחר ואת הירקות במרכז התבנית ונשמן היטב.
נמרח חצי בקבוק רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה" על הנתח בלבד.
נאפה ללא כיסוי כשעה או עד שהנתח שחום היטב.
נוציא מהתנור וננמיך ל-160 מעלות.
נערבב בקערה את חצי הבקבוק הנותר של הרוטב עם מים ובירה ונשפוך על הנתח עד כיסוי חצי גובה הנתח בנוזלים.
נעטוף בנייר אפייה ונייר אלומיניום ונהדק היטב.
נחזיר לתנור ל- 3 שעות.
נוציא מהתנור ונסיר בזהירות את העטיפות, נבדוק שהבשר מתפרק בין האצבעות, במידה ולא, נחזיר לעוד חצי שעה בתנור.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרי טעם מלאכותיים
ללא חומרים משמרים
חזרה למוצרים
עוד מהקטגוריה הזו
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
בצלים במילוי אורז ומעדן רימון
עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק
עוגיות במילוי מעדן פרי אפרסק
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
יוגורט גרנולה ומעדן תות שדה
שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב
א’-ה’ 8:00-18:00
ו’ וערבי חג 8:00-14:00
נגן וידאו