בריסקט ברוטב בצל ויין אדום

  • רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה"
  • 2 קילו אסאדו או בריסקט
  • 2 בקבוקי בירה לבנה
  • 2 גזרים
  • 2 גבעולי סלרי
  • 2-3 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים
  • 1 קולורבי
  • 1 חבילה פטריות
  • ¼ כוס שמן זית
  • 4 גבעולי בצל ירוק פרוסים לעיגולים דקים
  • 2 כפיות שומשום קלוי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 5-6 שיני שום
  • כוס מים
  1. נחמם תנור ל-200 מעלות.
  2. נרפד תבנית אפייה בשתי שכבות של נייר אלומיניום ומעל נייר אפייה.
  3. נניח את הנתח הנבחר ואת הירקות במרכז התבנית ונשמן היטב.
  4. נמרח חצי בקבוק רוטב בצל ויין אדום של "דודה ברטה" על הנתח בלבד.
  5. נאפה ללא כיסוי כשעה או עד שהנתח שחום היטב.
  6. נוציא מהתנור וננמיך ל-160 מעלות.
  7. נערבב בקערה את חצי הבקבוק הנותר של הרוטב עם מים ובירה ונשפוך על הנתח עד כיסוי חצי גובה הנתח בנוזלים.
  8. נעטוף בנייר אפייה ונייר אלומיניום ונהדק היטב.
  9. נחזיר לתנור ל- 3 שעות.
  10. נוציא מהתנור ונסיר בזהירות את העטיפות, נבדוק שהבשר מתפרק בין האצבעות, במידה ולא, נחזיר לעוד חצי שעה בתנור.
רוטב בצל ויין אדום לבישול בבקבוק
רוטב בצל ויין אדום לבישול בבקבוק
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00

נגן וידאו